Мнозина винаги са се чудели дали Гала и Стефан Николов ще останат заедно с напредването на годинките, а причината е, че, както знаем, водещата води любимия си с 11 години. Дори някои от приятелите й я съветвали да си помисли хубаво, преди да се обвърже с Николов, за да не хукне по младо и да я зареже на стари години.

Свалячът Стефан ще зареже Гала, ама друг път: Виж в какъв нов палат живее за нейна сметка! (МНОГО СНИМКИ)

Е, вече сме убедени, че това няма да стане. Просто е невъзможно!... Да, на Стефан му се носи славата на сваляч и флиртаджия като сме убедени, че има ли чалъм, пуска закачки на разни мацки. Но да остави Гала?! Да остави златната си мина - абсурд!

Свалячът Стефан ще зареже Гала, ама друг път: Виж в какъв нов палат живее за нейна сметка! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Още повече сега, когато водещата му предостави и нов палат за живеене. Гала обича планината и винаги е искала да има красива вила нейде из горите. След толкова години в "На кафе" тя сбъдна мечтата си и си построи къща до водите на язовир Искър.

Свалячът Стефан ще зареже Гала, ама друг път: Виж в какъв нов палат живее за нейна сметка! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

Както виждате от снимките, в къщата всичко е изпипано и красиво - както отвън, така и вътре. Тази Коледа Гала покани близките си и приятелите именно там, за да посрещнат празника, а нейничкият Стефан си умира от кеф, че вече е господар на втори разкошен дом.

Свалячът Стефан ще зареже Гала, ама друг път: Виж в какъв нов палат живее за нейна сметка! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 4

Е, господар, докато е с Гала, разбира се, но той непременно ще се постарае това да си остане така.