Капитанът на националите ни по футбол - Кирил Десподов от години се слави като един от най-желаните мъже у нас, но и като един от най-заклетите свалячи. За никого не е тайна, че през леглото му са минали множество женички, някои от които щерки на повече от заможни българи.

Но ето, че Кирчо си седна на четирибуквието и то още на 27 години, на колкото е в момента. Защо ли?! Ами, защото се намери тази, която да го кротне и опитоми, както сподели самият той в национален ефир днес.

Нещо повече - Десподов разкри, че вече е сгоден, а с любимата му живеят заедно, но не в България, а в Солун, където се чувстват отлично. А това, което още му липсва в личен план и което иска все повече, са деца.

"Обичам тази жена безумно и смятам да остарея с нея, ако и тя иска същото. Мечтая да имаме деца и то възможно по-скоро", каза Десподов. А половинката му е Силвия Зорова, която е щерка на Димитър Зоров, наричан у нас "кашкаваления бос".

Колкото до футбола, Десподов заяви, че е сбъднал повечето от мечтите си и това, което иска все още, е да играе вече за Шампионската лига. Спомня си с благодарност как самият Христо Стоичков е вярвал в него и го е насърчавал във футбола, което му е дало може би най-голямата увереност в собствените му сили.

Източник: Crimesbg.com