Сузанита е юбилярка. Младата певица, а отскоро и родителка на момченце, чукна 20 лазарника преди дни, а купонът де факто не беше купон. Щерката на Орхан Мурад отбеляза празника си в уютна, тясна и романтична обстановка - само с приятеля си Марк Славов.

Двамата оставили малкия Матиас на баба му Шенай Мурад (след развода вече Шенай Кузева), а те се отдали на рахат и отдих. Сузанита дори сподели, че заради бебето е спряла алкохола и си е хапнала само тортичка, но не пропусна и минутките за равносметка.

А нейната равносметка се оказа такава - едва на 20, а вече с бебе, без баща (тя не иска и да чува за Орхан) и с мъж, когото обожава, но и след когото тичат поне дузина фусти. Някои от които директно му пишели и му се предлагали в нета.

Сузанита е бясна от разчепатеното поведение на нискочелите бръмчалки и обяви, че Марк Славов е само неин.

"Не само се обичаме, ние сме сродни и търсещи се във времето души. Връзката ни е адски силна, а любовта ни не е обикновена. Така че всички вие, които ще плюете срещу мен или ще се навирате в очите и ръцете на мъжа ми, да знаете, че няма да предизвикате друго, освен двамата с него да ви обсъждаме с насмешка", отсече Сузанита.