Щерката на Орхан Мурад – Сузанита, заплаши баща си със скандални разкрития. Бременната певица заяви, че тези дни ще разкаже „много интересни“ неща за татко си, след които всички ще го съжалят.

Сузанита е ядосана на родителя си още покрай развода с майка й Шенай, а след скорошната му сватба с новата му любов, щерка му още повече му е набрала.

Наскоро нейната майка също сподели, че Орхан Мурад не поддържа добри отношения с дъщеря си, не се интересува от нея и не желае да й остави нищо като наследство.

Самата Сузанита запазваше мълчание по темата. Покрай връзката си с Марк Славов и бременността, тя бе станала по-смирена и не се забъркваше в конфликти. Откакто обаче се раздели с бащата на детето си, певицата отново се завърна към скандалния си имидж. Тя отново залива социалния си профил с провокативни снимки и пуска гневни и заплашителни постове.

Така и не стана ясно защо с Марк вече не са заедно, но самият той също е изтрил всички снимки на Сузанита. Певицата единствено коментира, че бебето е добре и успокои феновете си, като пусна актуална своя снимка с бременно коремче.

Сузанита: Ще ви разкажа такива неща за баща ми Орхан Мурад, че ще го съжалите!
Сузанита успокои феновете си за бебето