Сузанита е приемана за лошото и скандално момиче още от първия ден, в който стана популярна. И как иначе, след като тогава тя беше още ученичка, едва на 15, а издаде видео клип, в който пее и се кълчи като досущ магистралка...

Щерката на Орхан Мурад за малко да бъде дадена на Агенцията за закрила на детето по онова време, но баща й застана зад нея и увери, че следи всяка нейна крачка. Е, оказа се, че не е било така. Двамата със Сузанита развалиха жестоко отношенията си и с години не си проговориха дори, а тя, вече станала родител, хвърли адска бомба с тези истини.

Първата от тях е, че е била пребита на улицата още като ученичка след първия си хит. И то от съвсем непознати хора. "Биха ме, обиждаха ме, плюеха ме, беше ужасно. Но после сякаш свикнах животът ми да бъде кошмар и затова потърсих утеха в дрогата", разказва Сузи Мурад.

Стигнало се дотам, че веднъж, порядъчно друсана, тя извадила нож на сестра си и майка си. После така се изплашила от себе си, че решила да влезе в клиника и да се лекува. Лошото обаче е, че за тези зависимости никога няма край и никога не си сигурен дали няма да залитнеш отново.

"И опити за самоубийство съм правила", казва Сузанита, чиито смисъл на живота сега е малкият й син.

Източник: Crimesbg.com