Сузанита май ще си остане Сузанита

Щерката на Орхан Мурад роди преди месец роди сина си Матиас и отново се върна към старите си навици.

Младата певица хукна по разкрасителни процедури. 20-годишната майка обясни на феновете си, че това й се налага. Получила доста мазнинки по лицето си по време на бременността и при раждането.

„Имам двойна гушка. Искам да си я премахна. Няма как да остана с нея. Имам и проблеми с хиулорона в устните си, трябва да се справя и с това, затова отново лягам под ножа“, обясни пристрастеността си Сузанита. Тя обеща на почитателите си да покаже как са протекли манипулациите и какво са й правили.

„Ами като вече си станала майка, на първо място по важност вече трябва да е детето ти. На кого остави това невръстно бебе на един месец?Та ти не трябва да го оставяш и да търчиш да се разкрасяваш. Това е ужасно“, скочиха срещу нея в мрежата.

Сузанита роди сина си от гаджето си, копиехвърчага Марк Савов.Двамата имаха доста проблеми във връзката си, но въпреки всичко останаха заедно, като вече станаха  и родители.

А Сузанита и преди бе залитнала по пластичните корекции, като „оправи“ доста неща по себе си.А някои от феновете й се притесняват, че както се е върнала към старите си навици-пластичните корекции, да не посегне отново към дрогата, към която бе залитнала трайно.