Макар така наречената певица Сузанита да не успя да направи кой знае каква кариера, то несъмнено се надява поне мъжът й Марк Славов да успее да пробие в музикалните среди.

 

Запознати издават, че състезателят по хвърляне на копие се е преквалифицирал в рапър. Дори е заснел видео към новата си песен в града под Тепетата, в което участие е взела и Сузанита, която още копнее да се изявява под светлините на прожекторите.

 

Припомняме, че щерката на Орхан Мурад роди първото си дете преди 3 месеца, когато нямаше навършени и 20 години. Баща й обаче дори не е докоснал внука си Матиас, тъй като са скарани с дъщеря му и с майка й – Шенай.

 

Всеизвестен е фактът, че той откри любовта в лицето на Камелия Димитрова и дори е в очакване на бебе от нея.

Същевременно изпълнителката на парчето „Луцифер и буда” се ожали, че татко й дори не я поздравил след раждането. Отдавна секнал и финансовата издръжка на блудната щерка. Неотдавна Мурад се оплака, че бившата му съпруга и дъщеря му били крайно алчни. „И двете са ламтящи за пари!

 

Той споделя, че имало време, в което Сузанита прибирала по-големи хонорари от неговите, но ги харчела за наркотици и нощен живот, като пропилявала всичко до последната стотинка. Той е толкова огорчен от тях, че дори не иска да чуе за предишното си семейство.

 

Макар уж да спря забранените субстанции покрай бременността си, близки на Сузанита пророкуват, че съвсем скоро отново ще прибегне до тях.

След като родителите й я зарязаха на произвола на съдбата, тя изкара изключително тежък пубертет и роди едва на 19 години. Никой от двамата й родители не се интересуваше от нея. Едва успя да завърши средното си образование, при това като частна ученичка, тъй като вместо да заляга над учебниците си повярва, че е звезда и се отдаде на пороците.

 

Реалността обаче я зашлеви здраво и след като не успя да изкара друг хит след дебютното си парче, сега е решила да даде рамо на кариерата на приятеля си, който отдавна мечтаел да е рапър. Не е изключено да изкарат дуетно парче.

Хора от обкръжението й не вярват, че с Марк Славов ще остареят заедно, но се надяват да се задържат поне заради детето.

 

Веднага след раждането Сузанита хукна отново по процедури.

Източник: Уикенд