Все по-упорито върви слухът в интернет пространството за край на връзката между Сузанита и Марк Славов

Двамата не са заедно, като не става ясна причината. Но бъдещите родители избухнаха в мрежата, за да се защитят от нападките на феновете си. Спортистът изригна, че не е изневерил на щерката на Орхан Мурад. И че каквото и да се случи в отношенията му със Сузи, той поема отговорността си и ще се грижи за неродения си син.

„Съвестта ми е чиста. Аз обичам неродения си син и каквото и да се случи, света ще преобърна за него“, написа в профила си хвърчагът на копие. Сузи Мурад и националът се кълнят, че трети човек няма между тях. От своя страна Сузанита също възропта срещу скандалните публикации по техен адрес. Тя е категорична, че Марк е страхотен човек. Защо обаче го е зарязала преди да роди общото им отрече, пишман певицата така и не разкрива.

Тя дори изтри общите им снимки като бременна. Двамата престанаха да се следват и в социалните мрежи, припомнят интернет потребители.

След което състезателят по хвърляне на копие пусна стори с езеро, където винаги ходел, когато трябва да вземе избор. Според фотосите то се намира във Финландия, където тече спортната му кариера.

Майката на Сузанита също заяви, че двамата просто са се сдърпали. Но остава пълна енигма дали временно, завинаги и ще се съберат ли отново.