[caption id="attachment_389280" align="alignright" width="300"] Метин и очарователната Адриана Лима често са заедно и не крият симпатиите си от камерите[/caption]

Супер модел и турски писател - новата звездна двойка, както коментират вече доста световни агенции. А въпросната красавица е наистина доста популярна - Адриана Лима, която е модел на луксозно бельо - "Виктория сикрет' и рекламно лице на редица продукти.Красавицата беше официално съпруга на спортната легенда Марко Ярич, заедно имат две дъщери.

След развода им, хубавицата имаше близки отношения, които обяви дори на феновете си по своите профили в социалните мрежи, с професионален спортист отново, ръгбист. След финала на този флирт сега Лима е с ново и напълно различно любовно увлечение - писател, творец и интелектуалец. Метин Хара - турски писател, двойката вече го призна и пусна своя снимка във форумите. Последваха множество коментари, а както самият Хара написа двамата са открили, че много се харесват и имат чувства по между си, но все още се опознават. Модната икона Лима е истински щастлива, на снимките си с Хара сияе, а папараци ги заснеха съвсем наскоро и на приятна ваканция в курортното селище Бодрум, в южната ни съседка. [caption id="attachment_389283" align="alignleft" width="300"] Турската почивка на двойката сред спокойствие и красота[/caption] Както се пише и в изданието за популярни личности "Лайфстайл" Адриана Лима и писателят не спирали да показват нежност през лятната си ваканция и определено се радвали един на друг. И ние от изданието "Клюки.бг" също се надяваме тази симпатична двойка влюбени хора да имат хубава и дълга връзка.