Същинска кукличка е новото жилище на щерката на Гала - Мари Будева, в което тя ще живее с гаджето си - сина на Джуджи. Младите се нанесоха скоро в дома си, купен и обзаведен изцяло с парите на родителите им, разбира се (откъде иначе ще извадят средства за такъв рай, при това в столицата)...

Супер лукс: Виж каква приказка е новото жилище на щерката на Гала! (Мари се нанесе тук с гаджето си - СНИМКИ)

Явно всичко по обзавеждането вече е готово, защото снощи Мари пусна стори как украсяват жилището за Коледа. Любимото място на девойката май е камината, край която е уютно и красиво. Не можем да отречем, че родителското тяло се е постарало, но освен Гала, със стабилни суми са помогнали и родителите на Константин.

Супер лукс: Виж каква приказка е новото жилище на щерката на Гала! (Мари се нанесе тук с гаджето си - СНИМКИ) - Снимка 2

Знаем, че бащата на Коцето е богат бизнесмен, с когото Джуджи винаги се е хвалела. Заради мъжа си тя е обиколила половината свят, а и изобщо не се притесни, когато остана без работа преди няколко години. Двете с Гала и до днес са в чудесни отношения и дори са първи дружки, което ще е добре и ако се сродят наистина.

Колкото до Мари и Константин, двамата са заедно от ученическите си години, а той е първата любов на дъщерята на водещата от "На кафе". "След всички пари, дето са пръснали техните, дано поне да се обичат истински и да останат заедно, че да не се налага да продават и да делят после", коментират в нета.