Миро Каризмата, който смени  Любо Киров и седна на стол като жури в „Гласът на България” попадна снощи в нелепа ситуация. Никой не очакваше този суетен певец да стане за смях със скъсаното си сако. А дупката, която бе доста голяма се видя от публиката. Особено от ония, които се бяха настанили на първия ред. За да се насладят на певческите му данни.

Гласовитият изпълнител от Добрич забавлява гостите и им предложи доста парчета, но не се усети, че е направил моден гаф.А хората се смееха и се чудеха, няма ли кой да каже на Миро за голямата дупка, която зееше на горната му  дреха между гърба и едната му подмишница. В нашенския шоу бизнес не се е случва такъв резил, а и няма някой, който да помни подобна излагация.

Най-странното в случая е как Миро не е забелязал преди участието си, че сакото му е съдрано.Без отговор остава въпроса защо той  е облякъл скъсана дреха и толкова ли си харесва сакото, че го облича дори  съдрано. И защо певецът не се е огледал преди да излезе на сцената? Можем само да гадаем!

Източник:Хотнюз