Шеф Ангелов й връчи победата за отбора на Златните в "Хелс Китчън", но Алекс Гърдева определено отдавна не е с имиджа, който бе спечелила от "Ергенът" 1. Както знаем, там тя бе не просто харесвана, а дори обожавана заради това, че отстоя себе си и заряза Виктор Стоянов, отказвайки му роза.

Е, по-късно се разбра, че това е било просто театър от нейна страна, за да си осигури славата. И се започна - реклами в мрежата, насилени усмивки, изкуствено поведение и много, много фалш, от които на потребителите им се доповръща.

А щом Гърдева влезе и в "Хелс Китчън", стана страшно. Тя и Бони бяха двете откровено нестабилни и просташки показващи се жени, които постоянно се дърлеха и обиждаха. Източници от екипа обаче днес разкриха нещо неочаквано - а именно, че Гърдева е влязла в риалитито с цяла торба лекарства, предимно за успоконие.

"Като видяхме какво чудо носи със себе си, се изплашихме, че й има нещо. А после опасенията се потвърдиха като я виждахме в какви истерични кризи изпада почти всеки ден, как реве от най-дребното нещо и как в мига, в който около нея няма камери, се променя коренно. Много нестабилно поведение има Алекс и ще е добре за нея сама да се посъветва с някого, вместо да се мъчи да раздава съвети на хората", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com