Александър Кадиев и Ивелина Чоева изкараха щастливи цели 3 години заедно, но облаците над връзката им вече надвисват. Причината е добре позната за Сашо, защото тя допринесе и за краха на предишната му връзка.

Водещият на „Преди обед“ е против брака и няма никакво намерение да се ожени някога. Той е лудо влюбен в Ива, но това не значи, че ще й направи предложение.

Според мълвата синът на Катето Евро вече е информирал Чоева да не чака годежен пръстен. Той просто не вярвал в умиращите традиции на законното обвързване и затова не искал да го прави.

Освен това Сашо Кадиев бил и доста стиснат. Всеки, който го познава, твърди, че той цепи стотинката и не прави излишни разходи.

Това също допринася за решението му да не вдига сватба. Едно такова събитие, ако се направи както трябва, струва от 15 бона нагоре. Макар Сашо да изкарва добри пари, не иска да ги дава за един купон.

Припомняме, че актьорът не се ожени и за Таня Тончева, от която има дъщеря. Двамата изкараха почти 10 години заедно без брак.

Студеният душ за Чоева обаче става още по-силен и от факта, че Сашо не искал и още деца в момента. Той не й е казал „не“, но й заявил, че предпочита малката Катя първо да поотрасне и чак след това може да мисли за второ дете.

Източник: Crimesbg.com