Страшни неща се случват с любимата певица Селин Дион

Семейството на канадската изпълнителка се моли да се случи чудо, за да оздравее. Това изявление направи сестрата на Дион-Клодет пред известно канадско издание.

Както е известно, на 55-годишната звезда й е поставена диагноза за изключително рядко заболяване- синдром на скованост на мускулите.

По думите на сестрата на Селин Дион певицата се бори със заболяването и иска да оздравее, понеже е "много силна личност".

Положението обаче се влошава, защото за това заболяване се знае много малко. „Представете си, че вечер се събуждате от болки, защото имате крампа по ръката или по крака. А при състоянието на Селин крампите са много и по цялото тяло, по всичките й мускули.Безсилни сме,  да облекчим болката й  и да й помогнем. Молим се да се случи чудо и тя да оздравее“,притеснена е сестрата на поп певицата.

За първи път болестта на певицата бе открита декември миналата година. При това автоимунно заболяване се разболяват един на милион души. Болестта засяга мозъка и гръбначния стълб.Признаците на заболяването може да се появят при всяка възраст, но обикновено засяга хората между 30 и 60 години. При нея се получава скованост на мускулите и болните имат мускулни спазми. Казано по друг начин, те се „превръщат в статуи“.