Анастасия Жайгарова или просто Сия от "Фермата", както я наричат, загина преди броени дни. Вестта покруси, както съотборниците й във формата, така и зрителите, и доста от популярните личности у нас, които я познаваха. Натали Трифонова и адреналинката Яна са сред тях.

До днес никой не знаеше каква е причината за трагедията със Сия, а въпросите бяха безброй. Преди часове обаче избухна ужасяващата новина, че Жайгарова е отнела живота си, оставяйки сама дъщеричката си Теа.

Апартаментът на Анастасия е запечатан от полицията, която прави разследване като първата и основна версия е, че тя е скочила от терасата на дома си в "Бъкстон". Казва се, че Сия и преди е правила опити за самоубийство, като е била в тежка депресия и е взимала силни хапчета.

Близки до Сия са казали на полицията, че от доста време тя се е мъчила да се отърве от кошмарна и вредна връзка с мъж, който я тормозел и имал огромни проблеми с дрогата.

Някои предполагат, че трябва да се разследва и в посока на убийство като се открие този човек и бъде разпитан и проверен щателно. "Сия беше прекрасен, слънчев и усмихнат човек. Не вярваме да е посегнала сама на живота, който обичаше. Дори и да е имала проблеми, тя беше оптимист", коментират потресени нейни познати.

Източник: ЛайфОнлайн.бг