Самата тя разказа за страшната случка

"Пребита си! Чу ли какво ти казвам, ма?! Пребита си, кучко!" - тези "мили и нежни" слова крещял в истеричен пристъп бившият съпруг на певицата Емануела - Никола. Самата тя разказа как преди дни в столично заведение екс благоверният й скочил и се опитал да й строши главата.

Единствено охраната била тази, която попречила на Емануела да напусне заведението на носилка, а Никола продължавал да сипе обиди и закани след нея.

ЕmanuelaПричина за изстъплението му бил един поздрав на певицата, която се изцепила на всеослушание, че поздравява бившия си с парчето "С токчета по сърцето". Егото на Никола обаче щяло да се пръсне от яд и той скочил да бие любимата си.

Клиенти на нощния клуб разказват, че Никола е бил очевадно почерпен и се забавлявал в компанията на няколко аверчета. На масата не са забелязани по-провокативни дами или някоя, с която той да е заменил Емануела.

Пък знае ли някой, може този изблик на дива ярост да е породен от факта, че още обича певицата, която официално подаде иск за развода им.