Галя от "Каризма" стана жертва на ужасяваща трагедия!

Близките на Галя от бившия вече дует "Каризма" са съсипани, защото певицата бе сполетяна от огромна трагедия. Тя е научила възможно най-страшната новина, че е болна от болестта, за която лек няма, а именно СПИН.

Това е и причината Галя да изчезне от България преди няколко години, да преустанови певческата си кариера и тотално да избяга от обществения живот. Галя замина за Лондон, където не само, че медицината е по-напреднала в грижите за болните от бича на века, а и лечението й е съвсем безплатно, пише в новия си брой вестник "Уикенд".

[caption id="attachment_314618" align="alignright" width="300"]Галя Галя е болна от най-страшната болест, бича на века[/caption]

За трагедията на Галя са знаели само най-близките й хора и, разбира се, бившият й дуетен партньор Миро. Самата Галя разбира съвсем инцидентно за страшната си болест. Тя отишла да дарява кръв за приятелка, ранена в катастрофа, когато й направили рутинно изследване и то показало, че е серопозитивна.

"В началото Галя се разсмяла дори, защото помислила, че просто се шегуват с нея. След това обаче осъзнала какво й съобщават лекарите и изпаднала в шок. Всеки един човек би направил същото, ако чуе за себе си или за свой близък подобен ужас. Важното е, че Галя е много силен човек и е решила да се бори докрай, защото има случаи, в които болестта може да остане в ремисия за години напред", разкриват източници, близки до Галя от бившия дует "Каризма".

В родната си България, болната Галя се връща все по-рядко, може би веднъж или два пъти в годината, за да посети родителите и близките си. Тя обаче категорично избягва да се показва по шумни заведения, за да не бъде открита от медиите, от които всячески се опитва да избяга.

Роднините на Галя, а в това чисто и Миро, който й е като брат, се чуват с нея по Скайп или по телефона всеки ден и искрено се надяват, че лекарствата, които приема, ще помогнат за удължаването на живота й с още доста години.