18-годишната Дебора от Стара Загора не е единствената жертва на изверга Георги Георгиев. Престъпникът взе втора такава, но този път в лицето на собствената си съпруга Кристина Георгиева. Както знаем, Криси го е дарила с първородната им дъщеричка - Никол, а двамата са семейство от 2018-та.

Мнозина се питаха що за жена е Криси, че да се омъжи за такъв звяр като касапина Гошко. Е, вече е ясно каква е. Тя е втората жертва на изрода, която от ден първи след разкриването на чудовищното му деяние, не била на себе си. Кристина моментално напуснала общия им дом и се преместила при близките си.

Страшно! Извергът Георги Георгиев взе втора жертва: Жена му Криси полудя, повтаря само 7 думи! (СНИМКИ)

Страшното обаче е, че тя все още била като неадекватна. Шокът бил толкова жесток, че в момента Кристина е на силни антидепресанти и почти не говори. Единственото, което повтаряла, почти в несвяст, били 7 думи. Само 7 думи, които се изговаряли отново и отново, и отново...

"Той не може да е направил това"... "Той не може да е направил това" - Кристина не спирала да повтаря изречението, след което избухвала в неистов плач.

"Този побърка жена си, момичето не е добре и това се вижда от всички около нея. Но коя жена би приела нормално факта, че е родила дете от подобно чудовище?! Дано избягат от него и не го видят повече", коментират познати на младата съпруга.