Илиана Раева е пазела потресаваща тайна, която излезе наяве!

Страшни разкрития за златното ни момиче Илиана Раева шокираха всички. Оказа се, че години наред Илиана Раева е пазела потресаваща тайна, която единствено съпругът й Наско Сираков е знаел. Самият той обаче е бил ужасен от нея.

Работата е там, че Илиана Раева е страдала от булимия, а здравето й можело да бъде безвъзвратно погубено. Зверските диети, които Илиана Раева трябвало да спазва като гимнастичка навремето и постоянното следене на килограмите от страна на треньорката й Нешка Робева, я накарали да залитне в много опасна посока.

[caption id="attachment_317788" align="alignright" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева се възстановила от болестта, благодарение на навременната реакция на Наско Сираков[/caption]

Илиана Раева непрекъснато умирала от глад и в крайна сметка не издържала. Тя му "намерила цаката" като започнала да преяжда буквално всяка вечер, поглъщайки три пъти повече от храната, която консумира Наско Сираков. След това обаче отивала в тоалетната и повръщала всичко, за да не наддаде на килограми.

В началото Наско Сираков не забелязвал нищо, тъй като въпросната болест е много трудна за разпознаване. Накрая обаче се ужасил, когато Илиана Раева получила големи болки в гърлото, била постоянно отпаднала, а кожата й посивяла и повехнала. Наско Сираков я издебнал и внезапно разбрал кошмарната истина за съпругата си.

Последвал луд скандал, в които Наско Сираков не успял да сдържи нервите си и ударил Илиана Раева. Това бил първият и последен път, в който Сираков посегнал на жена си, но го направил от паника и чувство на адско безсилие. В момента Илиана Раева му е благодарна за постъпката и е категорична, че точно това я е накарало да се стегне и да започне битка с булимията, пише вестник "Уикенд".

Що се отнася до Нешка Робева, тя и до днес не е имала представа за това, което се е случвало с Илиана Раева докато е носела златните медали за България.

"След шамарите бях на път да се разделя с Наско. Инатът и гордостта ми не позволяваха да простя на мъж, който ме е ударил. После обаче размислих и осъзнах защо го е направил и колко страшно всъщност е състоянието ми. Слава Богу, успях да се съвзема и да прекратя това, което правих. Вярвайте ми, изобщо не беше лесно", признава самата Илиана Раева.