Златка Димитрова посрещна супер щастлива своя рожден ден, преди ужасяващата новина да я срине!

Рожденичката Златка Димитрова ще запомни своя празник със смесени чувства и много болка. След като денят й започна повече от прекрасно и тя бе зарадвана с честитки и подаръци от своите приятели и любимия Миро, светът й изведнъж се срина. Определено ударът по нея беше жесток и можеше да изчака поне до следващия ден, но уви - понякога, каквото си посееш, това и ще пожънеш.

Близки до Черната Златка разкриха ужаса, който преживяла след страшната вест, изпратена й от официалната съпруга на Миро. Жената, чиито мъж отмъкна Злати, издебнала най-подходящия момент за отмъщението си. Или по-скоро за разкриването на шокиращата истина за връзката на плеймейтката.

[caption id="attachment_341042" align="alignright" width="169"]Златка Димитрова Златка Димитрова научи за паралелната връзка на любимия си Миро[/caption]

Защото Миро може и още да е със Златка Димитрова (за рождения й ден той се разписа с огромен букет плюс скъп подарък), но изобщо не се е отказал от семейството и от благинките на законната си половинка. Златка с ужас прочела два SMS-а, изпратени от Миро до съпругата му, в които определено не ставало дума за семейния бюджет или детето.

"Ще ме подлудиш. Искам те пак", гласяло едното съобщение, а в другото пишело: "Само ти можеш да ми правиш онези хубави неща", разказват близки до съкрушената от прочетеното Златка Димитрова.

"Какво излиза на практика - че Миро "много обича" Злати, но не пропуска да "уважи" и жена си като всеки "ценящ себе си" мъжкар. Отвратителна постъпка! Но и съпругата му става за смях. Коя жена, на която са изневерили, ще прибере обратно предателя в леглото си?! Срамота!", категорични са дружки на Златка Димитрова.

[caption id="attachment_341043" align="aligncenter" width="225"]Важното е обаче, че продължава да й изпраща китки Важното е обаче, че продължава да й изпраща китки[/caption]

Въпросът в случая е дали Злати, макар и силно влюбена в Миро, ще успее да му прости отново и да продължи да съжителства с него все едно нищо не е било, или най-накрая ще се реши да му покаже пътния лист.

Като знаем колко го обича обаче, по-вероятно е да си затвори очите и да продължи да се надява, че един ден Миро окончателно ще скъса с миналото си и тя ще остане единствената жена в живота му. Защото за момента поне явно си има две.