Страшната прогноза е за България и дойде от ясновидка номер 1. Ужаси всички!

Страшна прогноза за страната ни ужаси българите днес, когато ясновидка номер едно в страната направи шокиращите си разкрития пред агенция ПИК. Данка Радкова, популярна с множеството си точни прогнози, съобщи наистина стряскаща новина.

Злото ще застигне страната ни до месеци и особено лятото, когато у нас ще има множество смъртни случаи и убийства. Данка Радкова е уверена, че ще има да се лее кръв, а страхотията ще се дължи на аномалии в природата.

bulgaria_prognozaЯсновидката вещае адски температурни рекорди от 47 градуса на сянка през лятото и особено в дните около Голяма Богородица, тоест в средата на август. Страшният удар на времето ще отнеме живота на по-слабите, а други ще удари в мозъка, заради което ще зачестят и случаите на жестоки убийства в България.

Жаркото слънце ще ликвидира много голяма част от птиците и пчелите, а най-страшното ще е появата на нов вирус, срещу който няма да има антибиотик.

Прогнозата на Данка Радкова за есента не е по-обнадеждаваща. Според нея валежи ще има през септември месец, но те пък ще доведат до масови депресии и увеличаване на самоубийствата.

Всички стискат палци и се молят пророчеството на ясновидката да не се сбъдне. В противен случай това ще бъде един истински хорър на живо.