Че пътят към ада е постлан с добри намерения, е казано отдавна, но ежедневието ни го доказва постоянно. Днес една изказване взриви мрежата, а думите излязоха от устата на чалга дивата Роксана. Рокси определено е добронамерено същество, но в случая просто забрави да мисли.

Тя отправи послание към 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе жестоко нарязана от Георги Георгиев преди месец. И вече месец не може да излезе от шока и да говори нормално дори с близките си, а какво остава с други хора...

И точно в този момент Роксито публично обяви, че видиш ли, подкрепяла момичето и щяла да му пее безплатно на... сватбата. Сватба?! Каква сватба, какви песни бе, Рокси?! В дните, когато фризьорски салони даряват безплатни перуки за Дебора, а други предлагат психологична помощ, Роксана й планира сватбата.

Ясно е, че го е направила от добро сърце, но е нужна и малко тактичност. Това й заявиха моментално в нета като коментарите са наистина много. Потребители призоваха всички, които нямат какво да предложат и с какво да помогнат на момента, просто да се въздържат от изцепки и да не си правят пиар на чужд гръб.

"Роксана, ти знаеш ли колко време това момиче няма да може да погледне мъж?! Абе, спрете с глупостите си, бе!", изригнаха в нета.