Жана Бергендорф - момичето с уникален глас, което без проблем грабна победата в "Х Фактор" и се превърна в любимка на Саня Армутлиева... Е, за жалост, това вече се превърна в история, която едва ли ще се повтори някога. Не и за Жана.

Страшна гледка: 37-годишната Жана Бергендорф е като повехнала старица! (ужаси клиенти в бар - ШОК СНИМКИ)

Знаем, че тя отдавна се раздели с шефката на "Вирджиния рекърдс" заради злоупотребата си със забранените субстанции и оттогава всичко за нея сякаш рязко тръгна надолу. Преди дни клиенти на столичен бар, където Бергендорф си вади хляба, останаха потресени и ужасени от тази Жана, която се появи пред тях.

Сами може да видите разликата и да се замислите какво може да причини на всеки подобен живот. Жана Бергендорф е едва на 37 години, а вече прилича на повехнала стара жена. Дори зъбите й са оредели и си личи, че отдавна не е посещавала стоматолог. Косата й също е значително оредяла, но явно и Жана не се е постарала да я измие, което я прави още по-рядка, сплъстена и мазна.

За фигурата няма смисъл да говорим - тялото на певицата е толкова отпуснато и надебеляло, че може да облича единствено рокли за лелки като тази, с която е на участието си. Тъжно и жалко, коментираха очевидци.

"Каква беше, каква стана... И кофтито е, че си го направи сама. Но като й е толкова акъла... Как може да затриеш всички шансове, които животът ти е дал, за да се превърнеш в това?!", шушукаха стреснато клиенти.