Дълго време тя се славеше като една от топ психоложките у нас, имаше собствен канал в мрежата, собствено предаване дори, а телевизии не спираха да я канят като гост... Уви, за жалост това отдавна вече е в миналото, а голямата любов на Слави Трифонов е с провалена кариера.

Да, сещате се, че говорим за Маги Ангелова - единствената жена, получила публично любовно обяснение от Дългия и то пред цял стадион хора. Магдалена Ангелова се радваше, че е уважавана и търсена в семейната и клинична психология, но кой знае защо... фалира. Никой не я търси отдавна, тя е спряла и канала си, заради неплатения домейн, който явно й идва много на разходите.

Нещо повече - от известно време насам тя е започнала нормална работа като застрахователен агент и е на заплата. Маги била зарязана и от мъжа си Елисавет Ъков преди няколко години, което допълнително усложнило ситуацията.

Разбира се, Слави Трифонов моментално й предложил помощ и я поканил на работа в неговата телевизия, разкриха близки до Ангелова. Тя обаче отказала. Не е ясно защо го е направила, но била категорична, че предпочита да се оттегли и да се справя със собствени сили в новата си длъжност.

Източник: Crimesbg.com