Любо Нейков е изложен на риск и трябва незабавно да си направи изследване!

Комикът Любо Нейков е заплашен от страшна болест?! Той е изложен на риск и трябва незабавно да си направи изследване. Това заяви открито прочутият специалист от столичната онкология - доцентът по онкодерматология Красимир Киров.

Самият Красимир Киров повдигна въпроса за здравето на Любо Нейков, след като забелязал характерна бенка на дясната му ръка. Експертът е убеден, че това образувание не е за пренебрегване и час по-скоро Любо Нейков трябва да посети специалист, за да провери състоянието на бенката.

[caption id="attachment_314127" align="alignright" width="300"]Любо Нейков Любо Нейков трябва непременно да изследва образуванието на ръката си[/caption]

"Не искам да създавам излишно напрежение, но това е, което забелязах. Защото изобщо не са редки случаите, в които подобни образувания се променят и водят до рак на кожата. Видимо бенката може и да не расте, нито да боли или да се променя, но човек е длъжен да се прегледа, за да се застрахова. Затова съветвам Любо Нейков да го направи час по-скоро и му го казвам с най-добри чувства. Защото едно такова образувание може да не е опасно и цял живот, но може и да доведе до нещо страшно", обяснява доцент Красимир Киров.

Припомняме, че странната бенка не е единственият проблем на актьора Любо Нейков, който от доста време се бори със свръх теглото си, което му докара хипертония и не е изключено да породи сърдечни проблеми.

Всеки път, когато вдигне кръвно, специалисти го съветват да започне да спазва режим на хранене, за да свали поне десетина кила, но Любо Нейков сякаш пропуска покрай ушите си съветите на лекарите.

Преди няколко месеца той преживя и огромна трагедия като изгуби брат си, който почина от масивен инфаркт. Тогава Любо Нейков бе на път да се откаже от кариерата си завинаги, но се оказа по-силен отколкото предполагаше за себе си и продължи напред.