Николета Лозанова беше буквално смазана пред всички!

Николета Лозанова от години се изживява като номер едно в България и си позволява да сипе обиди и подигравки към всеки, който й се изпречи на пътя. Съпругата на Валери Божинов обаче си го получи, при това по най-унизителния начин - пред очите на хиляди потребители във Фейсбук.

Ударът по егото и самочувствието й е страшен, още повече, че дойде от страна на бившата й първа дружка и настояща най-голяма конкуренция в лицето на певицата Андреа. Андреа натри носа на Николета като директно я нарече комплексарка и доказа думите си с факта, че има истински приятели, за разлика от Николета Лозанова.

[caption id="attachment_314036" align="alignright" width="200"]Николета Лозанова Николета Лозанова си го получи, при това от най-големия си враг[/caption]

В страницата си в социалната мрежа Андреа публикува снимка, на която тя се е събрала на вечеря в изискан ресторант, заедно с приятелката си Моника Валериева и непозната красавица. Трите видимо се забавляват и опровергават становището, че красивите жени не могат да имат истински приятелки.

"Има разни хора, които смятат, че хубавите жени не могат да имат верни приятелки. Е, аз ще ви докажа, че могат. Но само тези, които са задоволени от живота си и от личните си успехи. Комплексарките никога няма да го постигнат, а дори и няма да го разберат", заявява Андреа, а всички моментално разбраха към кого са насочени думите й - към Николета Лозанова.

Истината е, че Николета Лозанова в действителност не може да се похвали с приятелка жена, а единственият, с когото претендира, че се води близка, е певецът Азис. Може би това е така, защото до момента поне не се е намерила успяла и красива жена, която да не е била оплюта и охулена от Николета Лозанова, коментират потребители в мрежата.

[caption id="attachment_314038" align="alignleft" width="300"]Както се казва: Андреа "сипа" на Николета Лозанова Както се казва: Андреа "сипа" на Николета Лозанова[/caption]

Очаква се отговорът на Николета Лозанова към ироничните думи на Андреа и по всичко личи, че както обикновено плеймейтката ще отвърне на обидата по своя си начин - с не особено наличие на интелект, смеят се във форумите.