Големият Гришо бе унизен по най-долния начин часове преди срещата! Психо атаките започнаха

Най-великият български тенисист Григор Димитров бе унизен долно броени часове преди една от най-важните си срещи - мача с Новак Джокович на полуфинала за купата на "Уимбълдън".

Гришо получи тежък удар от сърбите, които започнаха с психо атаките и безсрамно омаловажиха победата му на четвърт финала над Анди Мъри, с което Гришо накара цяла България да се гордее с него. Това златно момче върна усещанията на българите от далечното световно първенство по футбол, когато националният ни отбор се класира на призовото четвърто място.

[caption id="attachment_319248" align="alignright" width="300"]Гришо Гришо получи тежък удар броени часове преди мача. Явно психо атаките започнаха[/caption]

Днешният трепет и единство на българите спрямо Гришо по нищо не отстъпва на това от световното. Защото Гришо има реалните шансове за победа над Новак Джокович, както и способността да прослави страната ни като спечели Купата.

Очевидно сърбите отлично осъзнават това, защото направиха нещо недопустимо. Часове преди срещата с Новак Джокович, сръбски медии започнаха да бълват клюки и слухове срещу Гришо като твърдят, че победата му над Мъри е била напълно случайна. Според тях не талантът на Гришо е причина за класирането му до полуфинала, а фактът, че Анди Мъри е бил в изключително неадекватно състояние преди мача.

"Кога най-сетне ще се разбере истината?! Мъри е бил сринат психически от новина, която е научил малко преди да се срещне с Григор Димитров. Доказателство за това са думите на неговата треньорка Амели Моресмо, която непосредствено преди срещата потресено е попитала: "Ама как?! Само пет минути преди мача ли?! Какво говори това, освен, че Анди Мъри е излязъл на корта в състояние, неподходящо за равностоен двубой", пише сръбският вестник "Курир".

На практика излезе, че Гришо е победил не достоен противник, а психически наранен човек, което унизи и омаловажи победата му. Въпреки всичко това обаче, цяла България и всички фенове на Гришо по света отлично знаят какви са способностите на родния великан в тениса и се убедени, че днес той за пореден път ще прослави държавата ни и ще накара цял един народ да му се поклони. Успех, Гришо! Смажи Джокович!