Антония Първанова от "Женени от пръв поглед" изгуби вечната си усмивка и оптимизъм, семейството й не може да я познае след случилото се!

Чаровната и винаги засмяната Антония Първанова от "Женени от пръв поглед" претърпя коренна промяна след страшния удар, който преживя. Продавачката изгуби оптимизма и вярата си, а семейството й е в шок, защото не знае как да й помогне. Това разказаха близки до Тони.

Причината за драстичната промяна и тежката депресия, в която тя изпадна е раздялата й с Атанас Хаджийски - момчето, което екипът на "Женени от пръв поглед" определи за неин съпруг. Припомняме, че Антония и Атанас се харесаха още от първата си среща по време на сватбата, бързо изконсумираха медения си месец и бяха двойката, за която болшинството от зрителите се кълнеше, че ще остане заедно.

[caption id="attachment_339398" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Антония и Атанас от "Женени от пръв поглед" се разделиха по нейна вина, която я съсипва[/caption]

Е, това не стана, а виновникът за раздялата им бе самата Антония Първанова. Вечното недоволство от благия, но нерешителен характер на Атанас Хаджийски, честите скандали и упреци на Тони в крайна сметка накараха Наско да сложи точка на съвместното им съжителство и да се върне обратно в квартирата си в Студентски град.

Както още тогава приятели на Атанас споделиха, той преживял страшно тежко краха с Антония, защото до последно вярвал, че тя е жената, определена за него. Момчето, което е нямало стабилно семейство в живота си, прие нейното като свое, а раздялата го срина. Атанас обаче е твърд в решението си и не искал да се връща назад - дори и заради сълзите и разкаянието на Антония.

Дни след краха на връзката, тя получила жестока депресия. Осъзнала какво богатство е изгубила в лицето на добрия, жертвоготовен и човечен Атанас, Антония не спирала да плаче. Престанала да се храни, изгубила съня си, а семейството й е силно разтревожено за състоянието й.

"Тони се опита да си признае вината и да се извини на Наско, но той вече преживя много неприятности с нея и не смята да се върне. Изплашен е и мисли, че ако отново повярва в Антония, тя пак ще го нарани. Жал ни е и за нея, защото всеки греши, но се видя, че държи на Атанас. Като при повечето хора обаче лошото е, че го осъзна едва, когато го загуби", коментират познати на Антония Първанова от "Женени от пръв поглед".