Когато стане дума за плодовити жени, безспорно се сещаме за три имена - Ирена Милянкова, Светлана Гущерова и Кали. Певицата е известна с това, че не роди бебе само на този, с когото не беше гадже. Тя роди трима сина от трите си връзки, а доскоро не спираше да повтаря, че има намерение да направи татко и настоящия си приятел.

Както знаем, той се казва Атанас и е собственик на известна верига аптеки в Пловдив. Наско е красив и доста по-млад от изпълнителката, което е и причината тя да го крие от света вече няколко години. Така или иначе, до момента никой не знае как изглежда въпросният, като с връзката им са запознати само близките им и служителите в аптечната верига.

Именно от служители изтече и най-прясната информация, а именно, че Кали и Атанас са се разделили. Инициатор на края е бил той, а причината - певицата не могла да зачене от него. Атанас се разбирал чудесно с момчетата на Кали, но бил вече на години, в които да гледа свое дете, а не да се занимава само с чужди.

Нормално е и Кали да не може да забременее лесно, все пак тя вече е на 48 навършени години и гони 50-така. Да, чрез ин витро е напълно възможно да роди четвърто, че и пето бебе, но тя е свикнала да се случва по естествен път.

"Кали може да чака, какво й пука, но Атанас се тревожи, че никога няма да могат да имат общо дете. Много й е гадно след раздялата, но трябва да разбере и него", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com