На ръба, буквално отчаяна и изпаднала в черна дупка, е Денислава Велкова. Да, същата доскоро весела, ухилена и дори скандална Денислава от "Игри на волята", която и участници, и зрители, нарекоха с куп обидни имена, визиращи леките жени.

Защо ли?! Който е следил формата, отлично знае защо. Там, пред очите на цяла България, Денислава не спря да се държи като кучка. Но не готината, умна и обиграна кучка, а разгонената и евтина такава. Единственият, който поне за малко погледна сериозно на нея като жена, беше Иван Рълев, но и той се отдръпна бързо, разбрал що за стока е Денито.

Страшен удар: Денислава Велкова от "Игри на волята" е съсипана, предприе отчаян ход! (близките й в шок - СНИМКИ)

Именно това е и причината за депресията на Велкова. След формата тя се надявала да си намери богат и готин мъж, който да я поиска за сериозно гадже, но досега я бройкали само откровени простаци и то с ясното условие, че я искат само за забавление в кревата.

"Отчаяна е и понякога не може да се сдържи, започва да реве. Коя жена няма да реве ако мъж й отиде насреща и й заяви - искаш ли да се ч*каме, ма?! Като на някакъв боклук... Цветът на косата си смени, за да промени себе си, но трябва да го направи отвътре, не отвън. Ето я и сега - вместо да покаже ум, тя пак пуска снимки с голи кореми и задни части в нета. Как да се получи различен резултат?!", коментират близки до нея.

Източник: Crimesbg.com