Довечера ще станем свидетели на нещо безпрецедентно в "Ергенът". А именно решението на Евгени Генчев да изгони от имението и от битката за сърцето си участничка, която всички вярваха, че ще додрапа до финала.

При все, че в предаването все още се намират моми като сладката Поли, надменната Ирина Карабаджак и Боряна, които Генчев все още не е пожелал да покани на индивидуална романтична среща, той ще изгони... Айлин Бобева или Валерия Георгиева. А после нека си говорим, че няма сценарий...

Всъщност може и решението да е взето от самия пианист, за да облекчи себе си след снощното признание, което направи пред Валерия. Помним, че той я попита дали й се е случвало да изпитва силни емоции към няколко души едновременно и й призна, че с него се случва същото.

Явно Евгени се бори с чувствата си към Айлин, Валерия, Джия и Елена и с напредване на времето ще поиска да осмисли нещата за себе си и да започне да "чисти" тези, които му мътят главата.

Според източници тази, която ще напусне, за пълен шок на всички, е Айлин. Странното е, че точно минути преди това тя ще му се обясни в любов. Ирина обаче се постара да разгори пламъчето на съмнението у него като му подметна, че някои момичета имат маски и търсят не любов, а само пиар.

Какво ще стане и коя ще изгори, ще видим още в този епизод.