Мария Силвестър отдавна живее сама и почти сама се грижи за единственото си дете - Давид. Знаем, че той е от брака й със Силвестър Силвестров, с когото обаче отдавна са разведени и сме наясно на чии плещи обикновено падат всички грижи за децата...

Давид е вече на 17 години, а майка му признава, че е страшно притеснена, защото има сериозни проблеми с него. За щастие те не са здравословни, момчето е силно и здраво, което му пожелаваме и занапред. Но това, което терзае Мария, е психологическата страна на нещата и по-точно това, че Давид се изолира все повече от реалния свят.

Момчето, което скоро ще чукне пълнолетие, почти не искало да излиза навън, няма приятели, а времето си прекарва почти изцяло на компютъра у дома. "Това е. Ако не е на училище, ще е пред компа. Постоянно. Компютърната графика, игрите са го завладели до степен, че нищо друго не му е интересно и не го вълнува", споделя Мария Силвестър.

Тя казва, че е напълно наясно и разбира факта, че днешното поколение е като вманиачено към онлайн съществуването, но знае и че реалният живот няма нищо общо с виртуалния, и ако съвсем се откъснеш от действителността, това може да бъде пагубно за теб след време. Надява се и се моли синът й да го израсте и най-вече да си влюби лудо в някое свястно момиче, което да му отвори очите за истинските радости в живота.

Източник: Crimesbg.com