Най-възрастната участничка в "Ергенът" грабва и сърцето, и пръстена, и победата във формата. Да, това е Магдалена Томова, която именно е победителката в този сезон. Маги, която е с 8 години по-голяма от Алек Младенов, така успя да му завърти главата, че хлътването му си личи ясно от екрана още от сега.

Не Надежда Вишева, както се говореше, а самата Маги печели пръстена и ства негова годеница. Доказателство ли искате?! ОК - вижте огромния гаф на самата продукция, която в анонса с победителката пусна не добре подбран кадър. На него ясно се вижда татуировката на ръката, каквато има само Маги. Нокаут, а?! Ами, следващия път да внимават повече...

Всъщност чувствата и слабостта на Алек към Маги са ясни от началото, така че и без татуса не е трудно да се досетим коя ще избере. А в нета се появиха снимки на Маги преди десет години и повече, на които тя е преди операциите - още няма хиалурон в устните, нито ритопластика, но пък се вижда, че си е сложила силиконови бомби още на 25 и надолу.

Доста от зрителите критикуват Томова заради разликата във възрастта с Младенов, а участничките просто не могат да я дишат, но... се ля ви - Алек иска нея, ще трябва да го преглътнат някак. Разочарована ще бъде най-вече Надежда, която също виждаше в ергена своя половинка и бъдещ баща на сина си.

Източник: Crimesbg.com