Слави Трифонов плаши с охраната си!

Слави Трифонов се сдоби със страховита охрана. Тв водещият е засилил мерките за сигурност около себе си и гардовете му са по-бдителни от всякога. [caption id="attachment_442062" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов затегна охраната си[/caption] Дългият продължава да използва черни джипове за придвижване, но гардовете му действат в духа на охраната на НСО. Стремят се друг автомобил да не доближи колата на шефа им, постоянно лъкатушат и се пазят взаимно, точно като автомобилите на държавните охранители. Въпреки че Слави прекрати отношенията си с Би Ти Ви още миналата година, Дългия продължава да има офис в телевизията и почти всеки ден е там. А режимът му е стриктен–сутрин охраната му го взима от дома му и го придружава до идеалния център на София.

А след няколко часа отново под конвой го съпровожда в крайния квартал „Левски Г”, където са студията на собствената му телевизия „Седем осми”.

Освен охраната, внимание привлича и облеклото на Слави. Във всекидневието си той е далеч от официалните облекла и залага на развлечени анцузи и тениски, въпреки студеното време. Това, с което шоуменът не се разделя обаче е патерицата, с която си помага при ходенето. Откакто преди години счупи крак, Трифонов има проблем с придвижването. Затова и предпочита да седи, а не да се движи из сцената, както по-рано. Здравословните проблеми на Слави са и причината Дългия да слиза буквално на сантиметри от входа на телевизията. Така му се налага да прави само няколко крачки, за да влезе, без да се товари допълнително. Слави претърпява ужасен инцидент през 2009 година в хотел в Стара Загора. Той чупи шийката под ябълката на лявата тазобедрена става. И след злополучното падане костта му се надробява и с наложило да бъдат забити пирони, за да регулират счупеното, поради което единия му крак е по-къс от другия, пише вестник "България днес". Заради инцидента здравословното му състояние след години се влошава и сложните интервенции водят до проблеми с гръбнака и тази, които му причиняват ужасни болки. Заради това Слави изкара последните си три концерта седнал. В книгата си Слави твърди, че Краси Радков е виновен за инцидента, тъй като предния ден го принудил да обикалят магазините, за да му купи парфюм. След куп обиколки актьорът избира подарък на шефа си, но му подарява и душ гел. За беда, на другата сутрин Слави злоупотребява с продукта за баня, но не успява да си измие краката добре отдолу, а пред душа нямало гумена постелка и той се подхлъзнал на плочките и паднал на пода, което довело до ужасното счупване след това.