Феновете на Нина Добрев са безкрайно щастливи от новината!

Страхотна новина се разнесе по света и накара феновете на прекрасната холивудска актриса с български произход Нина Добрев да плачат от щастие. Това, което се случи на красавицата от "Дневниците на вампира" доказа, че истинската любов е несломима и оцелява въпреки всичко. Дори и срещу изкушенията и проблемите, които славата носи със себе си.

Нина Добрев и любимият й Иън Сомърхолдър са заедно, по-влюбени и отдадени от когато и да било. Двамата се събраха преди няколко години на снимачната площадка на сагата за вампирите, но преди повече от година те прекратиха отношенията си.

nina-dobrevСкандали нямаше, нямаше и изневери, а просто изчерпване на връзката, както обявиха на всеослушание. Оказа се обаче, че те са се заблудили жестоко, защото обичта никога не ги е напускала.

В началото на отминаващия месец те си дадоха сметка, че не могат да продължават разделени. На 8-ми януари те излязоха заедно на голямата сцена, за да получат наградата си за най-обичана двойка от телевизионния екран.

И осъзнаха с пълна сила, че любовта им е силна не само на екрана, а и в действителност. Двамата грееха, докато се държаха за ръце и не сваляха очи един от друг, а Нина Добрев признала пред приятелки, че е направила всичко, но не е успяла да изтрие Иън от душата си нито за миг, дори когато е имала отношения с други мъже.

Сега феновете им са нетърпеливи да разбират дали щастието им няма да стане още по-завършено с една сватба, която ще бъде най-красивата приказка в Холивуд, но този път напълно реална.