Слави Трифонов е щастлив, че най-после му се случва това чудо!

Слави Трифонов е на 7-то небе от щастие. Това разкриха източници, близки до него и дългогодишната му приятелка Мартина Огнянова, която е балерина от балет "Магаданс". А вестта, която го е пратила в друго измерение от радост е, че Мартина чака дете от него.

Двамата все още не са признали официално новината, защото не искат да се спекулира с бременността на танцьорката, а и защото да стане баща е несбъднатата мечта на Слави Трифонов от години. Това, което източниците посочват като доказателство за предстоящото бащинство на Дългия, е фактът, че на края на изминалата година Слави Трифонов е закупил луксозен палат в столичния квартал "Киноцентър", чиято стойност е 1,6 милиона лева.

Къщата, в която Слави Трифонов ще се премести с Мартина, лежи върху 600 квадрата, а към нея има огромен двор. Единственото неудобство е, че районът все още не разполага с канализация, но за сметка на това е красив, тих и спокоен.

[caption id="attachment_308556" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов може би най-сетне ще стане родител, надяват се почитателите му Слави Трифонов може би най-сетне ще стане родител, надяват се почитателите му[/caption]

"Слави Трифонов и Мартина към момента живеят в просторен мезонет в центъра на столицата, но водещият не иска такъв хаос и шум. Защо му е обаче да купува имот толкова далече от центъра, ако няма да става баща?! А и повечето собственици на имоти в посочения квартал, са заможни семейства с поне по две дечурлига", разсъждават източниците и бързат да честитят щастливата вест на шоумена.

Почитателите на Слави Трифонов също му стискат палци и се надяват бременността на Мартина да е истина, а не поредната клюка. Защото Слави вече е на такава възраст, че само едно дете може да запълни празнините и да му даде онова блаженство, което кариерата, славата и парите никога няма да могат. Kliuki.bg му го пожелава искрено и от сърце!