Гала живее в прекрасното си жилище, заедно с щерка си Мари и любимият Стефан!

След повече от 10 години на екран, лицето на "На кафе" Гала най-после се реши да покаже дома си на зрителите. Днес тя с удоволствие разходи хиляди сънародници в най-личното си местенце на света и дори не се поколеба да покаже спалнята си.

[caption id="attachment_314115" align="alignright" width="300"]Гала Гала най-после показа къде живее[/caption]

В невероятния апартамент, обзаведен с много стил и вкус, Гала живее заедно с щерка си Мари и половинката си Стефан. Водещата обаче успя с един куршум да нацели два заека, като освен разходка из дома си, бе поканила в него и експертка по фън шуй, както и прочут радиестезист. Те трябваше да се разходят из жилището й и да я посъветват какво трябва да промени в него, за да гарантира по-добра енергия.

Оказа се, че общо взето нещата при Гала са отлични. Експертката по фън шуй й направи забележки само за броя на огледалата, които били повече от нормалното и в един момент можели да попречат на хармонията в дома й. Както и на изкуствените цветя, които трябвало да се подменят с натурални. Гала обаче излезе от положение с котката си, която за нула време щяла за изскубе всяко цвете, което й се мерне пред погледа.

[caption id="attachment_314117" align="aligncenter" width="300"]Гала Гала разговаря с експертката по фън шуй[/caption] [caption id="attachment_314118" align="aligncenter" width="300"]Щерката на Гала - Мари Щерката на Гала - Мари[/caption] [caption id="attachment_314119" align="aligncenter" width="300"]Любимият Стефан - мъжът до Гала Любимият Стефан - мъжът до Гала[/caption]

Спалнята на Гала и Стефан се оказа не особено добре заредена откъм положителна енергия, затова радиестезистът постави там специална пирамида, която да балансира нещата. Тя щяла да възстанови и здравия сън на Стефан, който често се оплаквал от безсъние.

[caption id="attachment_314120" align="aligncenter" width="300"]Спалнята на Гала и Стефан Спалнята на Гала и Стефан[/caption] [caption id="attachment_314121" align="aligncenter" width="300"]Дневната на Гала Дневната на Гала[/caption] [caption id="attachment_314122" align="aligncenter" width="300"]Гала си пада по огледалата Гала си пада по огледалата[/caption]

Последният проблем в дома на Гала, бе фактът, че жилището им гледа към стара съборетина, която обитават клошари. "Това обикновено носи нещастия, но хубавото при вас е, че домът ви се намира доста на високо. Щеше да е зле, ако беше на първия етаж", успокои Гала специалистката.

По време на разходката в дома й, в него присъстваха Мари и Стефан, които с удоволствие показаха любимите си местенца в къщата, както и тези на Гала.

* Снимки - агенция ПИК