Това, на което се подлага Гала в отношенията си със Стефан, направо не е за вярване

Наперената водеща в студиото на „На кафе“ е една, но щом е заедно с любимия си Стефан Николов насаме, става коренно различна. Като подчинена, едва ли не слугиня, обзета от стокхолмски синдром.

Навръх рождения си ден Стефан, който стана на 47, обясни в мрежата, че двамата с Гала били в задръстване, но не разбирай на пътя, стана ясно от пояснението му в нета.

Но всичко скоро щяло да премине и като бързотечна река, двамата щели да си изкарат готино. И после, вероятно помислил, че ще звучи гадно, обясни, че „Гала е най-специалния човек в живота ми и аз отварям нова глава в томчето си“. Не стана ясно каква нова глава отваря обаче, недоумяват в нета.

Феновете са повече от шокирани от подличкото отношение на Стефан към жената, която го носи на ръце, буквално. Блондинката го бута в кариерата, плаща масрафа му, труди се упорито, за да му създаде пълен комфорт, води го на тузарски почивки, дори му построи къща-палат.

И за капак, от отношението на Стефан, Гала обяви в предаването си, че ще бърза, за да напазарува и да направи торта на любимия си мъж за личния му празник.

Източник: Crimesbg.com