39-годишната Камелия Андонова, чието име се свързваше в последно време с това на комика Димитър Рачков отрече да има интимна връзка с него и уточни, че двамата са само приятели, при това от повече от година.

 

Стилистката Камелия отрече слуховете: Не съм любовница на Рачков

Слуховете за връзката между Камелия и Рачков плъзнаха, след като двамата се появиха заедно на едно парти в популярния клуб "Хасиенда" в курорта Лозенец. Фотографите от заведението заснеха двойката да се съблича, а снимките бързо бяха разпространени по медиите. Рачков побеснял от тези снимки и бил убеден, че са били умишлено разпространени от собственика на клуба Димитър Тодоранов, с цел да рекламира "Хасиенда" на негов гръб.

 

Актьорът наистина е бил в компанията на Камелия, която има сладкарница в курорта. Той обаче бил на почивка на морето и й предложил да излязат на вечеря, но не като двойка, а като приятели и колеги. Те са работили заедно в последния сезон на предаването "Като две капки вода", където Камелия се занимаваше със стайлинга и избирането на дрехи за водещите и журито.

 

"Двамата са близки приятели. Камелия се познава добре и с бившата му приятелка Анита. В момента тя има друга връзка и тези слухове нанесоха вреда на нея", коментират близки източници на красавицата.

Източник: Уикенд