Розовото в различните му нюанси често е било като топ акцент в различните сезони, това лято обаче е наистина сладко и в бонбонено розово. 

И както можем да се досетим, отношение в това има и хитовият в момента и така рекламиран екранизиран сюжет на Барби и Кен - тяхната история. В холивудската прожекция участват звездите Барби (Марго Роби) и приятелят ѝ Кен (Райън Гослинг), които живеят във свят меча - Барбиленд. Тук всичко е прекрасно и съвършено, но нещо се променя и те се сблъскват с действителността. Какво им се случва там, ще разберем, ако гледаме филма.

След дългите реклами и очаквания, все пак главните герои са сред най-сексапилните известни личности днес в киното, лентата най-сетне се завъртя по кината и си възвърна, и дори умножи очакваните и вложени средства в проекта. За реализацията на филма се е използвала много розова боя, точно този Барби розов тон, като тя почти е била изчерпана от производство, а този нюанс сега се налага и в модата от дрехи, аксесоари и обувки.

Дори да не сме изцяло сияйни в бонбонено, можем да заложим на този акцент в някакъв свеж розов акцент - шапка, колан, чанта, риза. Освен за дамите, този цвят се предпочита и от мъжката публика.