Думите Благой Георгиев и любов, свързани в изречение, по-скоро будят смях, отколкото романтично чувство. Така е отдавна и причината е ясна - жените, които Джизъса смени в живота си дотук, са неизброими, а дори последният му брак с уж жената на живота му, се разпадна за година.

Стига, бе!! Джизъса е омагьосан, не отделя ръцете си от Ивана Главчева в заведение! (СНИМКИ)

Няма как да му повярваш, че може да обича наистина, освен ако... Освен ако не видиш поведението му с Ивана Главчева. Знаем, че щерката на Ванко 1 е във връзка с футболиста сравнително отскоро, може би месеци. А той е толкова хлътнал, че си личи и без думи.

Стига, бе!! Джизъса е омагьосан, не отделя ръцете си от Ивана Главчева в заведение! (СНИМКИ) - Снимка 2

Двамата бяха гости на нощен клуб, където деляха една маса с първият ерген - Виктор Стоянов и се кефеха на изпълнението на певицата на народа - Ивана. През цялото време обаче Джизъса не изпусна едно нещо от ръцете си и това не бе наргилето, а гаджето си.

Стига, бе!! Джизъса е омагьосан, не отделя ръцете си от Ивана Главчева в заведение! (СНИМКИ) - Снимка 3

Главчева седеше до него, а ръцете му постоянно бяха ту на крака й, ту на кръста й, ту я държеше за ръка. Ще рече човек, че е тийнейджър и това му е първата любов. Явно е все още омагьосан от романса си с нея и дано това да продължи и нататък.

За разлика от него, Виктор Стоянов беше в заведението без дама, а само с приятели.