Стефания Колева се оказа от онези актьори, които предпочитат тихичко да си взимат заплатата и да си живеят спокойно, вместо да се борят за по-добри условия в Народния театър, където тя е на щат. Това стана ясно от нейна публикация във Фейсбук.

Тя отказа да подкрепи Сашо Морфов, Камен Донев, Рени Врангова, Валери Йорданов и Албена Колева, които се обявиха против директора Васил Василев. Те считат, че в Народния театър има политическо присъствие заради Венета Кръстева, която освен пиар там, е дългогодишен пиар и на ДПС.

Стефания Колева смята тези демонстрации на Морфов за излишни, тъй като изкуството е над всичко, дори над политиката, то не се влияе от нея.

Очевидно е, че звездата от „Тя и той“ иска да работи спокойно и да си получава заплатата в театъра. Дори да счита нещо за нередно, няма да направи нищо, което прави лошо впечатление за нея.

Със Стефания са още Биляна Петринска, Жорета Николова, Ана Пападопулу, Владимир Карамазов и др. В момента Народния театър се е разцепил на две, след като Сашо Морфов бе уволнен.

Припомняме, че преди няколко месеца Морфов надраска вратата на директора с надписи от рода „Вън ДПС от България“ и подобни. Това му коства мястото в театъра.

Източник: Crimesbg.com