Свърши ли приказката на Гала и нейния възлюбен Стефан?

Това се питат зрителите на „На кафе“ заради тазсутрешния епизод.Защото Гала с нетърпение скочи в чуждо легло и нацелува мъж.

Зрителите се ошашавиха, след като студиото на „На кафе“ се появи на екран с два кревата, на които лежаха актьора Дарин Ангелов и писателя Георги Блажев. И докато Блажев четеше книга в леглото, актьора имитираше, че е заспал дълбок сън.

Стефан вие от ревност: Гала скочи в чуждо легло!(Фото)

Водещата се зачуди как да го събуди. Първо попита дали това ще се случи с будилник, но не стана. Тогава Георги Блажев предложи да го залеят с кофа к вода.

„По тези начини не можем да го разбудим по никакъв начин. Изглежда ще трябва да го събудим като спящата красавица, с целувка“, заподскача водещата. И докато другите умуваха как точно да се случи, Гала изненадващо се вмъкна в леглото на Дарин и го целуна. Той моментално скочи и се развика към блондинката.

„Обличай се, обличай се, Гала, пчелите идват“, закудкудяка Дарин, с което насочи стрелите към половинката на Гала-Стефан.

Дарин поиска втора целувка, но 56-годишната водеща категорично му отказа. Не за първи път актьора прави разни маймунджулуци, за да разсмее останалите.

А целувките и чуждия креват изобщо не се харесали на Стефан и той дори завил от ревност, шушукат близки до звездната двойка.