Стефан Илчев захвърли Лили Иванова

След като години наред трупаше известност на гърба на примата на родната естрада, сега Стефан Илчев се метна на друг гръб.

В самия край на тази година той се метна на гърба на друг наш талантлив изпълнител, големия Васил Найденов. Бургазлията записа свой вариант на вечния шлагер на Васко Кеца-„Болката отляво“.

Засне и клип, който пусна в своя канал, а феновете са категорични, че пее добре.

„Но той не може да достигне ранга на Васил Найденов“, убедени са обаче почитателите на Васил Найденов.Т е не са съгласни, че Илчев винаги протяга ръце и търси лекото и мекото, като прави свои хитовите шлагери на известните си колеги.

„Вместо да си направи свой репертоар, да изпее неговите си песни, той търси най-малкото съпротивление. И какво като е платил няколко бона на композитора и на автора на песента. Как ще гледа в очите Васко Найденов“, питат го феновете на легендарната естрадна звезда, номер едно в България.

В музикалните среди също кастрят Стефан Илчев, че търси известност на гърба на другите, а не проправя свой собствен път в музиката.

„Не спира да се оплаква, че в България не го ценят. Замина в чужбина, ама и там не му потръгна. Лесно не се пробива в този бизнес. А  и как да му върви на музикалния фронт, като непрекъснато митарства из творчеството на големите ни звезди?“, насолиха го и в мрежата.

Източник: Уикенд