Стефан Илчев се надцени. Има се за звезда, а никой не иска да го слуша. Всичките му концерти берат страшен срам, тъй като липсват желаещи да присъстват.

На концерта му в НДК в началото на месеца успяха да се заемат само една трета от седалките, като в това число се включиха и близки и роднини на певеца. Той се принуди да пее пред много малък кръг от хора, което е унижение за всеки изпълнител.

Бургазлията обаче сам се унижава, защото винаги резервира огромни зали, а не може да ги напълни. Така още повече бие на очи, че няма фенове.

Стефан дълги години пееше по пиано барове, преди звездата му да изгрее в „Като две капки вода”, където дори спечели първото място. След това очевидно певецът много си повярва и реши, че може да направи звездна кариера.

Не е ясно кой плаща за тази му илюзия, но се мълви, че това е интимният му партньор. Публична тайна е, че Стефан Илчев си пада по мъже. Точно заради това така добре имитираше женските образи в „Капките”.

От концерта в НДК любовникът му вече е назад с 20 000 лв. Ако продължава да го спонсорира за нищо, може и накрая да му бие шута.

Стефан няма нито един хит в кратката си до момента кариера, а се опитва да напълни Зала 1 на НДК. Това показва, че самочувствието му е в повече, защото е без нужното покритие.

Източник: Crimesbg.com