Единственият син на Стефан Данаилов зачеркна България

Владимир Данаилов, сина на Мастера от колежката му Ирен Кривошиева, сложи кръст на родината. Той е категоричен, че връщане назад, в родината, няма.

Единственият наследник на голямата звезда стана известен покрай участието си във ВИП Брадър през 2012 година, където влезе заедно с майка си.

Тогава, още момче, бе завършил икономика във Флорида. И казваше, че американската мечта е американска лъжа, но сега е обърнал тотално мирогледа си.

36-годишният наследник на екранния майор Деянов вече работи като лекар в болницата в  Хънтингтън в щата Западна Вирджиния.

Наскоро той  бе и на корицата на престижно медицинско списание. Той е много уважаван от пациентите си, както и от шефовете в болницата, където работи.

Миналата година взе диплома за общопрактикуващ доктор и продължава със специализация в нефлорогията. Заради което може да работи в болница, но и да открие частен кабинет, което значително ще му повиши доходите му.Приживе баща му бе много горд, че сина му ще работи като лекар.

А Влади е категоричен, че няма начин да се върне в България. Намеренията му е с американската си съпруга Виктория да създадат скоро наследници. Тя е детски педагог.Двамата се венчаха през 2017 година и Стефан Данаилов много я хареса.

Влади на няколко пъти я води в България, като последния път, миналата година, уреждаха финансови дела. Владко Данаилов получи огромно наследство от татко си, което вложи в живота си в Америка.

Източник: Лупа.бг