Както е известно Уилям и Хари, които в момента не са в особено добри отношения и не си говорят, са се съгласили да преодолеят различията си за една среща в памет на майка си – покойната принцеса Даяна.

На 1 юли, рождената дата на Лейди Ди, двамата ще присъстват на откриването на нейна статуя в двореца Кенсингтън. И Уилям, и Хари са потвърдили присъствието си. [caption id="attachment_461731" align="aligncenter" width="300"] Принцеса Даяна щеше да навърши 60 след месеци[/caption] Това ще е първата им среща след повече от година. За последно двамата братя се видяха през март миналата година, след което Хари и Меган окончателно се установиха отвъд Океана и повече не са стъпвали на английска почва.

              Ако беше жива, тази година принцеса Даяна щеше да навърши 60 години. Това е поводът за създаването и откриването на въпросната статуя. Любопитен факт е, че нито Хари, нито Уилям имат представа как ще изглежда тя. Така че както изглежда ще е интересна среща за принцовете Уилям и Хари. Цитирано по сп. Ева