Стари рани се отвориха за Андреа тези дни. Причината е голямата й любов, за жалост вече бивша, в лицето на Кубрат Пулев. Кобрата вдигна тържество за първия рожден ден на сина си Спартак като неотлъчно до него бе и половинката му Розали Петрова.

Празникът на малчугана бе отбелязан в турския ресторант на самия вход на Южния парк в столицата, където боксьорът е собственик. Гостите бяха почти изцяло близки на семейството хора и роднини, а ястията бяха на ниво.

Това, което направи впечатление обаче е, че Пулев и за миг не изпускаше от поглед своята Розали, която блесна с ефектна черна риза и черна пола, наистина беше стилна. А Кубрат неволно показа колко е влюбен в нея като на всяко нейно движение и отдалечаване от него, реагираше с проследяващ поглед.

"Не сме го виждали толкова хлътнал и ревнив", смееха се гостите като някои от тях се зарекоха, че във връзката му с Андреа не помнят подобно отношение. "Може би, защото тя винаги се държеше като разгонена и снимките й без дрехи постоянно бяха навсякъде, всъщност още са", коментират източниците.

Едва ли самата Андреа е посрещнала твърде радушно новината за обичта на Кобрата и Розали, още повече като наскоро се заговори, че турчинът Емре Йозмен я е зарязал заради профила й в Онлифенс.

Източник: Crimesbg.com