Тя беше любимка на половин България и имаше страхотно бъдеще пред себе си, което обаче пропиля с лека ръка. Говорим за Жана Бергендорф, от която днес няма и следа. Да, тази Жана, която познавахме я няма. Изчезна. Сублимира.

На нейно място в момента е жена, която от забранените субстанции се прехвърли на пиячката и лочи по литър, че и повече на ден. Всеки ден. Това разкриха близки до нея хора с огромна тревога, защото според тях певицата е крайно зле и се боят да не свърши като много световни звезди (пример Ейми Уайнхаус)...

Старата Жана Бергендорф вече я няма: Новата порка по литър на ден и прилича на вещица! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

"Жана е на ръба. Заради несгодите в живота й и това, че не можеше да се отърве от дрогата, вече почти няма участия. Западна, запусна се, не я канят, защото хората просто не искат да я слушат. Отдавна ходи за по 200-300 лева в разни кръчми, когато й се отдаде шанс, но и това е рядкост.

Имало е месеци, в които изпитва трудности да си плати тока. В депресия е и е разбираемо. Ходи като клошарка, с дрехи, които биха изплашили всеки - размъкната, развлечена... Да не говорим, че от стреса качи близо 100 кила, а и отдавна не пие, а се натрясква ката ден", разказват източниците.

И се молят да се случи чудо, за да може певицата да се стегне. В противен случай ще затъне така, че наистина измъкване няма.