Райна е от много малкото фолк диви, които останаха бездетни. За разлика от Камелия, която мина през кошмара на спонтанните аборти, но в крайна сметка стана майка чрез сурогатство, Пилето няма намерение да си утежнява живота с деца, отговорности и подобни.

„Пожелавам си здраве и да обиколя света“, написа Райна навръх своя рожден ден под номер 42.

Нито дума не обели за пореден път за деца. Изпълнителката на „Хиляди жени“ много пъти е доказвала, че не държи да има наследници, защото това ще й попречи на свободата й, тъй като най-ценното нещо за нея е да обикаля по света.

Не се знае къде е посрещнала рождения си ден, но със сигурност е било в чужбина. Тя публикува снимки от Гърция, а после се включи от Палестина.

Според някои слухове егоизмът на Райна е бил една от причините за раздялата й с Константин. Официалната версия е, че той й е изневерил многократно, но всъщност изпълнителят на „Черна роза“ така или иначе е щял да се раздели с Пилето, тъй като още тогава е жадувал да стане баща, а тя е била на друга вълна.

Както е известно, Коцето само година по-късно се ожени за Надя и набързо направи две деца. Което доказва, че е имал голямо желание да създаде поколение.

Райна пък и до днес съжалявала майките на нейните или под нейните години, защото били закотвени вкъщи с деца, а тя може да обикаля света и да прави какво си поиска.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com